Міжнародний день рідної мови

21 лютого - особливий день для нашої країни та усього світу, коли відзначається Міжнародний день рідної мови. Це свято нагадує нам про історію та важливість права кожного вільно використовувати свою рідну мову у своїй країні. Мова визначає культурну та національну самобутність, є не лише інструментом спілкування, але й засобом збереження та розвитку духовної спадщини.
З нагоди свята викладач-методист української мови, Годовась Валентина Василівна, підготувала та провела зі студентами І курсу відкритий онлайн-захід під назвою «Літературно-музична композиція до Міжнародного дня рідної мови», на який були запрошені студенти коледжу, викладачі та адміністрація. Юнаки та дівчата підготували відео-ролик, в якому декламували вірші, присвячені красі й силі рідної мови, її надважливому значенню для буття нації та кожного, хто усвідомлює себе українцем, ділилися власними думками та емоціями з нагоди свята.
Висловлюємо щиру вдячність Валентині Василівні за організацію яскравого та інформативного заходу, створення святкового настрою та позитивні емоції, спрямовані на почуття гордості, шани та любові до рідної української мови. Також дякуємо всім, хто приєднався до онлайн-заходу!

/Files/images/boychuk/799 (1).jpg

/Files/images/boychuk/666666 (1).jpg

/Files/images/boychuk/photo1708950853 (1).jpeg

/Files/images/boychuk/photo1708950853.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 21